Terugkeer Martine Hafkamp in GTST positief ontvangen

Afbeelding: AD

Meer dan een miljoen mensen stemden gisteravond af op Goede Tijden Slechte Tijden, waarin de ultieme soapbitch Martine Hafkamp haar comeback maakte. De RTL-serie staat hiermee in de top drie van best bekeken programma's.

Na twaalf jaar keerde Ludo's aartsrivaal gisteravond terug in de soapserie. Nadat hij haar destijds op een boot zette in de hoop dat ze nooit meer terug zou keren naar het fictieve stadje Meerdijk, probeert de 'bitch' nu toch haar ultieme wraak op Ludo te nemen. En dat lijkt te lukken: Ludo is inmiddels zijn huis kwijt en al zijn kostbare bezittingen worden geveild. 

Trouwe kijkers zaten gisteren om 20.00 uur aan de buis gekluisterd. Op Twitter wordt over het algemeen enthousiast gereageerd.

Van Onschatbare Waarde
Ook voor het nieuwe programma Van Onschatbare Waarde, dan Dionne Stax voor Omroep MAX presenteert was veel animo. Het programma staat op de achtste plaats in de lijst van best bekeken televisieprogramma's van Stichting KijkOnderzoek.

In Van onschatbare waarde kunnen deelnemers een bijzonder voorwerp verkopen aan een van de vier experts, die elk in een andere kamer zitten. Het voorwerp kan worden aangeboden aan één of alle experts, waarna deze een bod zullen uitbrengen. Als een bod wordt geaccepteerd, kan de verkoper niet meer terug, ook niet als blijkt dat een ander bod hoger uitpakt.

De best bekeken programma's waren donderdagavond het NOS Journaal (2 miljoen), Klem (1,3 miljoen) en GTST (1,3 miljoen).

Door Redactie