Buitenlandse belangstelling voor Schuurs neemt toe

Perr Schuurs wordt gefeliciteerd met zijn doelpunt tijdens de wedstijd Fortuna - Jong Ajax . Afbeelding: Ermindo Armino

Behalve Ajax en PSV hengelen nu ook buitenlandse topclubs als Liverpool, Borussia Mönchengladbach, Manchester City en Tottenham Hotspur naar de diensten van Fortuna-verdediger en -aanvoerder Perr Schuurs.

Deze week meldde volgens vader Lambert Schuurs Borussia Mönchengladbach zich met concrete interesse voor de 17-jarige speler uit Nieuwstadt. De Britse krant The Daily Mail berichtte eerder al dat Liverpool een bod voorbereidt.

Scouts
"Er zijn meerdere clubs die vrijdag in Amsterdam tegen Jong Ajax speciaal voor Perr komen kijken", zegt pa Schuurs. "Daaronder waarschijnlijk ook scouts van Manchester City en Tottenham Hotspur."

Bedragen
Eerder spraken Ajax en PSV al met de zaakwaarnemer van de verdediger. "We laten ons sowieso niet gek maken. Er worden bedragen geboden waarvan menigeen zou zeggen: gelijk doen. Maar geld is voor Perr niet het belangrijkste."

Ontwikkelen
Zo is één voorwaarde dat waar Perr ook tekent, hij het seizoen afmaakt in Sittard. "Hij is geen gearriveerde speler, maar iemand die zich moet ontwikkelen. Dat kan hier."

 

Door Ron Langenveld

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen