Toptalent Perr Schuurs blijft voorlopig bij Fortuna

© Pro Shots

Perr Schuurs heeft zijn contract bij Fortuna met een jaar verlengd. Het toptalent stond al onder contract tot zomer 2019, dat is nu 2020 geworden.

Ron Langenveld

De keuze van Schuurs is verrassend, aangezien hij in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs, zoals Liverpool en Bayern München.

PSV en AjaxIn Nederland was de 17-jarige verdediger in beeld bij onder andere PSV en Ajax. Ook deze zomer al had Schuurs kunnen kiezen voor een buitenlands avontuur.

VertrouwenHij bleef uit loyaliteit bij Fortuna. Bij deze club wil hij verder rijpen, voordat hij de overstap naar een eredivisieclub of het buitenland maakt. Op de clubsite zegt hij: “Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen.”VoorzitterOok voorzitter Isitan Gün laat weten zeer tevreden te zijn met de contractverlenging: “Perr is een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. We zijn erg blij dat we de verbintenis met hem hebben kunnen verlengen."

Lees ook: 17-jarige Fortuna-leider met een beugel in de mond

Gerelateerde berichten

Ander nieuws