Limburgensia

Kiek van Toen: Expeditieknooppunt

Afbeelding: DL

Een foto uit de tijd dat we nog massaal kerstkaarten verstuurden.

Deze dames zijn in 1986 aan de slag bij het expeditieknooppunt van de PTT in Sittard. Wie weet meer over de dames op de foto of die plek?

Reacties kunt u sturen naar redactiesittard@delimburger.nl

Reacties:

De tweede van links is mijn tante Angela Stofmeel. (Foto is gedeeld op Mien Zitterd Facebook. Er zijn al veel reacties gegeven.)
Claudia Drost- Van Neer

Wat een leuke foto uit de oude doos. De dames op de foto zijn Tillie Veger, Miriam Haas, Elfi....., Lisanne Hejwiez, Nettie Korf. En die blonde Mevr links is uit Born maar ik weet haar naam niet meer. Helaas is het beste en gezelligste E.K.P.  in Sittard op 31 jan 1998  gesloten, en is alles naar Den Bosch gegaan.
Jes Wetzels-Houben

De foto had betrekking op de kerstsortering in 1986 van de PTT, afd. Expeditie aan de Geerweg te Sittard. Het was tijdens de kerstperiode altijd een drukke tijd, landelijk werden er ca. 24 miljoen kaarten verzonden. Op de foto zien we enkele medewerksters die de splitsing hand- en machine sortering verzorgen. zittend van links naar rechts : Lisanne Hejwic, Miriam Haas, Elfie Schutt en Netty Korff. Staande van links naar rechts : Angela Stofmeel en Tilly Veger als leidinggevende. Ondanks de drukte en lange dagen was de sfeer altijd opperbest, en kon men uitzien naar de komende Kerstdagen.
Tilly Veger / Sittard.

 

Door Peter de Vreede