Blunder op borrel: zoek de verschillen tussen Raemakers en Knops

Rens Raemakers (L) en Raymond Knops. Afbeelding: ANP

Ze zijn niet bepaald look-a-likes, maar een onbekende bezoeker van de nieuwjaarsreceptie van de provincie haalde ze toch echt door elkaar: D66'er Rens Raemakers en CDA-politicus Raymond Knops.

Raemakers, sinds maart vorig jaar Kamerlid voor D66, was even op het Gouvernement om met collega-politici het nieuwe jaar in te luiden. 

Partijgenoot
Een andere bezoeker van de borrel vroeg hem bezorgd: "Het zal wel vermoeiend zijn, de hele tijd naar de Caraïben vliegen?" Pijnlijk genoeg dacht de persoon in kwestie Raymond Knops voor zich te hebben. Die CDA-politicus is sinds oktober vorig jaar staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en in die hoedanigheid regelmatig aan de andere kant van de oceaan te vinden. Alsof de misser nog niet lullig genoeg was, werd de vergissing ook nog gemaakt door een partijgenoot van Raemakers. Hoeveel drankjes de collega-D66'er op het moment van spreken al achter de kiezen had, is niet bekend. 

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen