MVV begint 2018 met doelpuntloos gelijkspel

Afbeelding: Orange Pictures / Frank Kerbusch

MVV heeft de eerste competitiewedstrijd in 2018 niet weten te winnen. Tegen Telstar bleef de ploeg van Ron Elsen steken op 0-0.

Telstar stond vierde voor het duel en MVV bivakkeerde op de elfde plek. Maar MVV kwam een stuk beter uit de startblokken. Het eerste kwartier was de thuisploeg de baas in de Geusselt. De paar kansen die het in de openingsfase wist te creëren werden echter niet verzilverd.

Muur
Vervolgens kroop Telstar uit de schulp en was een paar keer gevaarlijk. De Geusselt hoopte op een treffer toen Alessandro Ciranni mocht aanleggen vanaf de rand van het zestienmetergebied. De vrijetrappenspecialist zag zijn inzet echter in de muur belanden.

Kansen
Op slag van rust kreeg Pieter Nys nog een open schietkans. De middenvelder produceerde van een meter of twaalf een ware afzwaaier. Atilla Yildirim kreeg na 55 minuten een opgelegde kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten. Tot verbazing van het hele stadion wist hij de bal naast het doel te werken. Na 73 minuten deed Jonathan Okita de actie van Yildirim dunnetjes over. Al was zijn mogelijkheid een stukje minder kansrijk.

Van een slotoffensief was nauwelijks sprake, waardoor de wedstrijd in een 0-0 eindigde.

Door Emil Visser

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen