Dit artikel is exclusief voor abonnees van De Limburger
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Eten en drinken

Angie houdt er niet van om de kip in te smeren met schoenpoets

Bon appetit

  • Angie houdt er niet van om de kip in te smeren met schoenpoets
    Bij kok Angie Bischops valt continu het woord "superlekker".
Ze is een culinaire duizendpoot. Ze werkte als tv-kok, doet workshops, foodstyling, catering, private dining. Angie Bischops uit ’s Gravenvoeren geniet hartstochtelijk achter het fornuis. Haar stopwoord: „superlekker”.

Ze zien er uit om in te bijten. Een vochtige waas glinstert over de gele bolletjes die lonken tussen een kunstig garnituur van viooltjes, slagroom en witte chocoladesnippers. Een gastronomisch stilleven. En alsof het nog niet aanlokkelijk genoeg is, stuift een duizelingwekkende regen van miniatuur glittertjes over het bord. Eetbaar goud. De sparkle maakt van de gele bolletjes een glamoureus dessert. Angie Bischops lacht. "Je proeft er bijna niks van. Maar het ziet er zo geweldig uit! En het ...