SuperTrash-winkel in Roermond blijft open

Olcay Gulsen trok zich in februari al terug uit het SuperTrash-concern. Een maand later ging het failliet. Afbeelding: ANP Kippa

Modebedrijf SuperTrash maakt een doorstart. De SuperTrash-winkels in Breda en Roermond maken onderdeel uit van de doorstart. Ook Maastricht heeft een SuperTrash winkel. Of die open blijft is nog onduidelijk.

De onderneming, die jarenlang in handen was van ondernemer en tv-persoonlijkheid Olcay Gulsen, ging eind maart failliet. Een groep investeerders heeft nu de voorraden en inventaris van de vijf eigen winkels en de intellectuele eigendomsrechten gekocht van de curator.

Naar de toekomst van de winkels in Laren, Utrecht en Arnhem wordt nog gekeken.

Gulsen kocht SuperTrash in 2009 en bouwde het bedrijf uit. In februari trok ze zich terug als topvrouw van de modeketen. Een maand later werd het faillissement aangevraagd.

Door ANP

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen