Dit artikel is exclusief voor abonnees van De Limburger
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Recepten

Hybride boeuf Stroganoff à la leentjebuur

Bon Appetit

  • Hybride boeuf Stroganoff à la leentjebuur
    Hybride boeuf Stroganoff, niet snel en niet slow...
Een leuke kooksport bij ons thuis is het stapelen van verschillende recepten van hetzelfde gerecht. Je maakt dus geen keuze maar kiest voor alles. Kan heel lekker uitpakken. Zoals bij deze hybride boeuf Stroganoff.

Het oudste recept dat ik heb van boeuf Stroganoff komt uit het boekje Bijzondere Rundvlees gerechten (Rebo), een vertaling van Rindfleisch von Chateaubriand bis zum Rostbraten uit 1989. Het boekje stamt uit een tijd dat kookboeken nog echt werden geschreven om basiskennis over te brengen en klassiekers uit de internationale keuken op begrijpelijke wijze uit te serveren in tekst en beeld.



Het is wellicht tekenend dat ik van Bijzondere Rundvlees gerechten geen naam van een auteur heb kunnen vinden ...