Dit artikel is exclusief voor abonnees van De Limburger
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Recepten

The Chefs' Line: Gestruikeld over millefoglie d’Italia

  • The Chefs' Line: Gestruikeld over millefoglie d’Italia
    Graag had Daniëlle Bronckers nog dit gerecht gemaakt voor The Chefs' Line van 24Kitchen, maar helaas stuurde de jury haar naar huis.
Koken en eten. Daniëlle van den Bongard doet niets liever. Als een van de vier ‘beste thuiskoks van Nederland’ in de Italiaanse keuken wist ze zich te plaatsen voor het tv-programma The Chefs' Line van 24Kitchen.

Eigenlijk sloeg in de eerste minuut al de onzekerheid toe. Ze had zich zo goed voorbereid, alles in haar hoofd al tien keer bereid, ze kon het bijna proeven. Redelijk ontspannen was ze de televisiestudio in gestapt. Totdat ze meesterkok en jurylid Margot Janse het verdict hoorde uitspreken: "Het zijn geen antipasti, geen secundi, zelfs geen primi, want het gerecht van vandaag is millefoglie. De tijd gaat nu in. Forza!”



Uitgerekend een nagerecht met bladerdeeg moest ze maken. Danië ...