Show & Media

Glennis Grace na America's got talent: dit is insane

Glennis Grace is overweldigd door de reacties die ze krijgt op haar deelname aan het dertiende seizoen van 'America's got talent'. Vannacht (Nederlandse tijd) werd duidelijk dat ze de kritische jury unaniem omver blies met de powerballade 'Run To You' van Whitney Houston.

Glennis Grace (echte naam Glenda Hulita Elisabeth Batta) zag vannacht in haar pyjama in haar Amsterdamse appartement haar eigen auditie terug via een speciale link. Hoewel ze enige tijd geleden al naar Los Angeles vloog om daar de jury van America's got talent te verpletteren, was ze toch nerveus. "Ik weet dat veel van jullie zenuwachtig zijn, maar ik kan zeggen dat ik dat ook ben. Dit is een groot ding voor me, uitgezonden worden in Amerika. Wat er ook gebeurt, ik voel me erg gesteund. Het verwarmt mijn hart hoe iedereen hiermee bezig is'', liet ze vlak voor de uitzending los. Glennis was zich maar wat bewust van het feit dat de show gemiddeld elf miljoen kijkers trekt.

Lovende woorden
De jury Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum en Simon Cowell hadden lovende woorden. "Je maakt ons, maar vooral jezelf trots'', concludeerde de Canadese stand-upcomedian Mandel, die Glennis samen met zijn collega's zonder enige twijfel een vrijkaartje voor de volgende ronde gaf. De zangeres zelf reageerde backstage geëmotioneerd op het jurycommentaar. "Dank dat jullie zo lief voor me zijn geweest'', perste ze eruit.

"Ze vindt de lof insane'', reageert haar manager Irene de Kom. Omdat Glennis een geheimhoudingsplicht tekende over het verloop van de talentenjacht, kan ze verder niets loslaten. Wel is bekend dat America's got talent een wens van haar 11-jarige zoon Anthony Shane is die uitkomt.

Na haar succesvolle zogenoemde Judges' Auditions staat Glennis nog het Bootcamp in Las Vegas te wachten, waarbij ze voor de tweede keer voor de jury optreedt. Dan komt presentatrice Tyra Banks ook in beeld. Mocht Glennis tijdens het Bootcamp sneuvelen, dan maakt ze nog kans op een 'wildcard' die haar naar de live shows kan brengen.

 

Door AD