Vijf tips over bedreiging burgemeester Voerendaal

Afbeelding: Peter Schols

De uitzending van Opsporing Verzocht over de bedreiging van de Voerendaalse burgemeester Wil Houben heeft vijf tips opgeleverd.

Dat meldt de politie. 

Tips
Of er bruikbare tips bij zitten kan de politie nog niet zeggen. Of het aantal tips hoger of lager is dan bij vergelijkbare zaken is nog onduidelijk. De politie wil de herhaling van de uitzending afwachten, omdat daarna mogelijk nog meer tips binnenkomen. De uitzending was dinsdagavond, de herhaling wordt woensdagochtend uitgezonden. 

Beloning
Houben werd op maandag 26 februari in Klimmen bedreigd door een man die een vuurwapen op hem richtte. Voor de tip die deze zaak oplost, is er een beloning van 12.500 euro.

Lees ook: Politie toont beelden bedreiger burgemeester Voerendaal

Door Geert-Jan Claessens

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Voerendaal