Tomorrowland eert Avicii met klein monument

Avicii krijgt eigen plaque op Tomorrowland. Afbeelding: BELGA

Dé grote afwezige op Tomorrowland dit jaar, is de overleden top-dj Avicii. Om aan te tonen dat het Belgische festival, waar hij meermaals optrad, hem nog lang niet vergeten is, kreeg hij zijn eigen kleine monument op het festivalterrein.

Geen draaitafel, maar een set klassieke instrumenten bij de plaque die aan Avicii is opgedragen. Twee muzikanten spelen zijn grootste hits. Op het momument zelfs staat 'forever in our hearts', of 'voor altijd in onze harten' te lezen. 

Overleden
Avicii was een populaire Zweedse dj die zelf al verschillende keren op Tomorrowland stond. Zijn bekendste hits waren 'Levels', 'Wake Me Up' en 'Hey Brother'. Hij overleed op 20 april dit jaar in Oman.

Door Melissa Van Ostaeyen/AD

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen