Solar onderzoekt diefstal uit opengesneden tent

Afbeelding: Jan Paul Kuit

Festival Solar Weekend in Roermond gaat onderzoeken of er meerdere tenten op de camping zijn opengesneden om zo telefoons te stelen. Dat naar aanleiding van een bericht van een festivalganger.

Een man uit Susteren meldt via Twitter dat zijn telefoon uit zijn tent is gestolen, terwijl hij erin sliep. Volgens hem gebeurde dat vorig jaar ook al. 'Voor het tweede jaar op rij is iemand ’s nachts de tent binnengedrongen, heeft sneetjes gemaakt in het compartiment en precies mijn telefoon (die vijf centimeter naast me lag) meegenomen.' Hij zegt door deze actie ‘het plezier kwijt te zijn'. 

De festivalorganisatie zegt nog niet van het incident op de hoogte te zijn. "Maar hier gaan we melding van maken en we zoeken het uit."

Door Ruud Maas

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Roermond