Meisjes al week vermist uit jeugdzorginstelling

Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar twee meisjes van 13 en 14 jaar oud die vorige week donderdag zijn weggelopen uit jeugdzorginstelling Icarus in Cadier en Keer.

Sindsdien zijn de twee spoorloos verdwenen.

Signalement
Op Facebook vraagt de politie mensen die meer weten over de verdwijning om contact op te nemen. Naast foto's van de meisjes heeft de politie ook een signalement gedeeld.

Het 14-jarige meisje heeft een volslank postuur en is 1 meter 55 lang. Ze heeft donkerblond haar en groene ogen. Toen ze voor het laatst gezien werd droeg ze een lichtgroen joggingbroek en had ze haar haren in een staart.

Het andere meisje is 1 meter 60 en heeft een slank postuur. Ze heeft blond haar en groene ogen. Zij droeg een spijkerbroek en een lang vest met verschillende t-shirts daaronder.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten