Vader OG3NE-zussen verliefd op 35 jaar jongere Venrayse na verlies vrouw

Rick Vol en Janine Aarts Afbeelding: Instagram

Rick Vol (55), de vader van de OG3NE-zussen, is weer verliefd. Vorig jaar overleed zijn vrouw Isolde op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Zijn nieuwe liefde is de 20-jarige Janine Aarts uit Venray, groot fan van het zangtrio.

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schreef de verliefde Rick bij een foto van hem en de 35 jaar jongere Janine bij een foto die enkel zichtbaar is voor zijn volgers. 

Janine liet daarop weten: "Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie.''

Laatste kus
Vorige maand postte de vader van Amy, Shelley (beide 22) en Lisa (24) nog een emotioneel bericht over Isolde: "Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde 'hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen'. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde."

De aankondiging van de nieuwe relatie komt dertien maanden na het overlijden van Isolde, voor wie de OG3NE-zussen op het Eurovisie Songfestival vorig jaar het nummer Lights and Shadows zongen. Dat lied was onder andere geschreven door Rick Vol. De 20-jarige Janine leefde destijds mee met het gezin. Op de sterfdag van Isolde plaatste ze een bericht op social media om haar liefde en steun aan de drie zussen te tonen.

Fan
Aan BN De Stem liet ze vorig jaar weten groot fan te zijn van OG3NE: "Ik had nooit gedacht dat ik zo'n grote fan zou worden van een bepaalde groep. Ik heb heel wat kilometers moeten rijden voor de concerten, maar dat heb ik er graag voor over. Ze hebben altijd even tijd voor je. Ondanks dat de meiden het zelf ook niet altijd makkelijk hebben, onder meer met hun moeder.''

Ricardo laat via zijn manager weten niets kwijt te willen over zijn nieuwe liefde. "Het gaat om een privé aangelegenheid, daar laten we het bij.''

Zie hier hoe Janine eind 2015 tijdens een optreden in Groesbeek werd uitgenodigd op het podium door Amy, Shelley en Lisa:

 

Catch me if you can Sun! ????

Een bericht gedeeld door Janine Aarts (@janine_aarts) op

Door AD/Showredactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen