Al meer dan duizend tips in onderzoek Nicky Verstappen

Een afbeelding van de vermoorde Nicky Verstappen in het programma Opsporing Verzocht vanuit het gemeentehuis in Landgraaf. Afbeelding: ANP

De politie heeft al meer dan duizend tips ontvangen in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen.

Het grootste deel daarvan, zo laat de politie weten, kwam binnen via het speciaal in het leven geroepen telefoonnummer en via de website. De rest via privéberichten op sociale media van de politie. 75 procent van de tips gaat over verdachte Jos Brech. Ze zijn van mensen die denken te weten waar hij verblijft of die hem menen te hebben gezien. De politie laat weten het te waarderen dat tipgevers foto's en video's meesturen. 

Servicecentrum
Er is een speciaal servicecentrum met vier medewerkers een coördinator en een rechercheur ingericht, dat alle telefonische tips aanneemt. Het telefoonnummer is  088 – 16 88 999. De lijn is tot 31 augustus elke dag tussen acht uur 's ochtends en tien uur 's avonds geopend en is niet alleen bedoeld voor tips. Wie zich zorgen maakt over de periode dat Brech bij de scouting of peuterspeelzaal actief was, mag ook bellen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen