PSV wil Ajax achterna naar groepsfase CL

Afbeelding: Peter Schols

In navolging van Ajax wil PSV naar de groepsfase van de Champions League. De Eindhovense club verdedigt voor eigen publiek een voorsprong van 3-2 tegen BATE Borisov (aanvang: 21.00 uur).

De PSV-fans rekenen zich al rijk, maar trainer Mark van Bommel wil zeker niet te vroeg juichen. "Het gevaar is wederom dat wij deze situatie onderschatten", zei hij. "Vorige week hebben we het niet onderschat en dan moeten we nu weer niet doen."

Lees ook: Ajax is terug in de Champions League

Strijd
Na de verloren strijd om de Johan Cruijff Schaal is PSV overtuigend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Eindhovense formatie is na drie speelronden nog de enige ploeg zonder puntverlies in de eredivisie. Opvallend daarbij is dat de manschappen van Van Bommel vaak over een sterke eindsprint beschikken. Dat wijst erop dat het fysiek en mentaal wel goed zit bij PSV.

Kansen
"We moeten onverstoorbaar zijn, niets anders doen dan normaal. Of het nou een wedstrijd voor de beker, de competitie of de Champions League is, je moet die altijd hetzelfde benaderen. Dan heb je de meeste kans om te winnen", doceerde Van Bommel.

Door ANP

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen