Reclameposter Omroep Brabant duikt op in Limburg

Afbeelding: Omroep Brabant

'Het fijne van vakantie is... Thuiskomen'. Met deze slogan, compleet met rood-wit geblokt hart, heet Omroep Brabant vakantiegangers deze maand niet alleen een welkom terug in Brabant, maar ook in Limburg.

In Blerick dook deze Brabant-poster de afgelopen week op. Directeur Evert Cuijpers van Omroep Venlo twitterde naar Omroep Brabant met de vraag benieuwd te zijn naar de doelstelling en resultaten van deze campagne in Venlo-Blerick.

De poster rolde voorbij in een abri in Blerick, bij Venlo. "Het was een bewegende abri met meer reclameposters en ik heb echt even staan wachten om er zeker van te zijn dat ik het goed had gezien. Redelijk apart, dit", aldus Cuijpers tegen de Brabantse regionale omroep

Doorreisgemeente
Cuijpers kon zich nog wel voorstellen dat Omroep Brabant de Brabantse vakantiegangers welkom wilden heten als ze vanuit het buitenland naar huis kwamen. "Venlo is natuurlijk een doorreisgemeente. Maar deze plek, bij een tankstation aan een doorgaande weg in Blerick, daar komen echt geen Brabantse toeristen langs." De provinciale grens met Brabant is 35 tot 40 kilometer verderop. Uiteindelijk bleek het om een foutje te gaan van het bedrijf dat de posters plaatst. Door schade aan een van de posters in de abri werd er een reserveposter geplaatst en dat was per ongeluk die van Omroep Brabant.

 

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen