MVV-trainer: ‘We kunnen zorgen voor een stunt’

Afbeelding: Orange Pictures/Marcel ter Bals

Met nieuwe spits Anthony van den Hurk in de gelederen neemt MVV het vrijdagavond (20 uur) in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. “Ik ben blij dat we Anthony hebben kunnen binnenhalen, we waren al een tijdje met hem bezig. Hij heeft ervaring. En Anthony heeft natuurlijk vaker tegen ons gespeeld dus we kennen hem.”

Waar Van den Hurk erbij is gekomen, raakte MVV ook nog eens speler kwijt. Dean Koolhof vertrekt naar Helmond Sport. Zijn contract is ontbonden, zodat hij de overstap kon maken. “Hierdoor hebben we nog steeds qua aantallen te maken met een kleine selectie. Ja, ik wil nog dat er speler bij komen”, zegt Elsen, die beseft dat de tijd voor het aantrekken van spelers langzaam verstrijkt. Hij hoopt elke linie nog te versterken. Daarbij wordt ook gekeken naar een impuls in creativiteit. Overigens is er na het verstrijken van de transferdeadline nog mogelijk om transfervrije spelers binnen te halen.

Tegenstander Go Ahead heeft zich in de zomer flink geroerd op de transfermarkt. Onder andere oud-MVV-spelers Thomas Verheijdt en Hobie Verhulst komen nu uit voor de club uit Deventer. Ook Elsen heeft dat gezien en hij stelt dat een overwinning van MVV een stunt zou zijn. “En de afgelopen twee wedstrijden van onze kant waren redelijk. Dus misschien kunnen we inderdaad zorgen voor die stunt.”

Door Emil Visser

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen