Ron Elsen: 'We kunnen zorgen voor een stunt'

Afbeelding: De Limburger/Peter Schols

Met nieuwe spits Anthony van den Hurk in de gelederen neemt MVV het vrijdagavond (20:00 uur) in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

"Ik ben blij dat we Anthony hebben kunnen binnenhalen”, zegt coach Ron Elsen. "We waren al een tijdje met hem bezig. Hij heeft ervaring. En Anthony heeft natuurlijk vaker tegen ons gespeeld, dus we kennen hem.”

Creativiteit
Elsen hoopt elke linie nog te versterken. Daarbij wordt ook gekeken naar een impuls in creativiteit. Waar Van den Hurk erbij is gekomen, raakte MVV ook nog eens speler kwijt. Dean Koolhof vertrekt naar Helmond Sport. Zijn contract is ontbonden, zodat hij de overstap kon maken. Elsen: "Hierdoor hebben we nog steeds qua aantallen te maken met een kleine selectie. Overigens is er na het verstrijken van de transferdeadline nog de mogelijkheid om transfervrije spelers binnen te halen."

Flink geroerd
Go Ahead heeft zich in de zomer flink geroerd op de transfermarkt. Onder anderen oud-MVV’ers Thomas Verheijdt en Hobie Verhulst komen nu uit voor de club uit Deventer.

Ook Elsen heeft dat gezien en hij stelt dat een overwinning van MVV een stunt zou zijn. "De afgelopen twee wedstrijden van onze kant waren redelijk. Dus misschien kunnen we inderdaad zorgen voor die stunt.”

Vermoedelijke opstelling MVV: Koopmans, Moustafa, Lavalée, Mares, Gunst, Ippel, Shermaine Martina, Nys, Aboubakar, Van den Hurk, Schroijen.

Bekijk hier de vierde aflevering van 'Komt dat Schot', het nieuwe online voetbalprogramma van De Limburger.

Door Emil Visser

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen