Vrouw in Lanaken dood aangetroffen in douche

Afbeelding: HBVL/TP

In Lanaken werd maandagmiddag het lichaam van een 55-jarige vrouw aangetroffen. Het gaat om een ‘ongewoon overlijden’. Er zijn aanwijzingen dat het slachtoffer door geweld om het leven werd gebracht.

Het lichaam van het slachtoffer werd gevonden in de douche van een woning in Lanaken. De politie sloot de straat af. Een forensisch team kwam ter plaatse met een arts en voerde samen met de federale gerechtelijke politie een uitgebreid onderzoek.

De vrouw zou maandagmiddag om het leven zijn gebracht. Mogelijk hebben de feiten zich in de relationele sfeer afgespeeld. Dinsdag vindt een autopsie plaats op het lichaam van de vrouw, die moet meer duidelijkheid brengen.

Door HBVL

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen