Thuisduels PSV in Champions League donderdag al uitverkocht

PSV speelt de Champions League-duels in de groepsfase in het najaar in een uitverkocht Philips Stadion. Afbeelding: ANP Pro Shots

Bij PSV komen momenteel enorm veel vragen binnen over de verkoop van tickets voor de Champions League-duels met achtereenvolgens Internazionale, Tottenham Hotspur en FC Barcelona. De club verwacht dat alle kaarten, die aangeboden worden in de vorm van zogeheten passe-partouts, donderdag al uitverkocht zijn.

Seizoenkaarthouders hebben massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun 'eigen plek' in het stadion te kopen voor de Champions League-duels.

Ongeveer 24.000 tickets zijn op die manier al aan de man gebracht. Alleen op woensdag hebben seizoenkaarthouders, die nog geen ticket kochten, de mogelijkheid om dat nog op een andere plek in het stadion te doen.

Geen vrije verkoop 
Donderdag start de verkoop voor leden van Supportersvereniging PSV, FC PSV en de Phoxy Club. De verwachting is dat de Champions League-duels daarna al uitverkocht zijn en een vrije verkoop op 7 september niet meer georganiseerd hoeft te worden. 

PSV start pas volgende week met de verkoop van tickets voor het uitduel met FC Barcelona. 

Door Rik Elfrink

Nieuw: Voetbaluitslagen

Hier vind je alle voetbaluitslagen, de standen en het programma van de Eredivisie t/m de 5e klasse.

> Bekijk hier de voetbaluitslagen