Brand in pand Kerkraadse onderneming

Afbeelding: Brandweer

Een uitslaande brand in Den Haag heeft in de nacht van zaterdag op zondag flinke schade veroorzaakt in een winkelpand waar de Kerkraadse onderneming Chocolate Company donderdag een nieuwe vestiging zou openen.

De brand, waarvan de oorzaak onbekend is, vernielde een groot deel van het hoekpand aan de Turfmarkt. Volgens een woordvoerder van de brandweer in Den Haag is de schade zo groot, dat de feestelijke opening over vijf dagen zeker niet kan doorgaan.

Mirjam Schroeder uit Kerkrade, een van de grondleggers van de Chocolate Company, reageerde zondagavond geschokt op de brand. ‘Vreselijk. En dat nét voor de opening van komende donderdag’.

Door Marcel de Veen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Kerkrade
  1. De artikels worden geladen...