Motorpieten touren door Venlo en Blerick

Regen of geen regen, de motorfietsen zijn op weg naar Venlo en Blerick Een dertigtal motoren met daarop zo'n veertig zwarte pieten maken deze zondagmiddag een tour door de gemeente Venlo. Het is de derde keer dat deze motorrijdende groep de kinderen opzoekt.

Kinderen kunnen dansen en op de foto met de Motorpieten. De muziek wordt verzorgd door joekskapel Wach Effe en Stjeets Baeter. De Motorpieten nemen snoepgoed, mandarijnen en knuffels  mee.

Locaties
De Motorpieten zijn tussen 12:00 en 13:00 uur op de Parade ter hoogte van cafés Hatseflats en The 70s. Daarna rijden ze door naar Blerick. Daar zijn ze van 13:30 tot 15:00 uur te zien op de Kloosterstraat bij café ’t Midde.

De rit is een initiatief van motorrijders uit de gemeente Venlo en wordt gesponsord door onder andere lokale ondernemers .

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo