Rad van Roermond als blikvanger

Hij staat inmiddels bijna een maand te draaien bij het Designer Outlet, de Sky Wheel oftewel reuzenrad van de firma Hendriks-Hinzen en is een echte blikvanger.

Zo is speciaal voor het Outlet de kleurstelling van de verlichting aangepast. Exploitant Martin Hendriks stelt niet te klagen hebben over de bezoekersaantallen. Bezoekers betalen 5 euro voor een ritje, kinderen 4 euro. Eerder stond het veertig meter hoge rad al in Zandvoort, op de kermis van Weert en op het Belgische Pukkelpop.

In Roermond kunnen mensen nog tot en met 6 januari de hoogte in om van het uitzicht te genieten, daarna gaat het rad op transport naar Warschau om vanaf 12 januari een telecomevenement te sieren.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Roermond