Netflix tast diep in de buidel voor Friends

Goed nieuws voor Friends-fans met een Netflix-abonnement. Ze blijven nog even... Afbeelding: AP

Netflix heeft WarnerMedia naar verluidt 100 miljoen dollar betaald om de serie Friends nog een jaar te kunnen blijven streamen. Dat zeggen twee anonieme bronnen tegen de New York Times.

Vorig jaar legde Netflix 30 miljoen op tafel voor de populaire serie, die van 1994 tot en met 2004 werd opgenomen. Even leek het erop dat de serie binnenkort van de streamingsdienst zou verdwijnen omdat er geruchten gingen dat Friends-eigenaar WarnerMedia een eigen dienst zou gaan opzetten. 

Nu Netflix diep in de buidel heeft getast, kunnen abonnees nog een jaar genieten van de lotgevallen van Rachel, Ross, Monica, Joey, Chandler en Phoebe. 

Verschillende entertainmentbedrijven als Disney hebben plannen om hun eigen streamingsdienst te gaan starten, de één is daar wat verder in dan de ander. De geruchtenmolen wie welke programma's zal gaan streamen, zal daardoor nog wel een tijdje aanhouden. 

Door De redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen