Vriendengroep Kiët Parkiët wint eerste Kiëtteknalle

Team Kiët Parkiët, met Jaap Bruijnen, Ruud Jacobs, Wouter Timmermans, Robin Titulair en coach Rico Helmer. Afbeelding: Schutterij St. Martinus

De jeugdafdeling van Schutterij St. Martinus in Maasbree hield vrijdagavond een schietwedstrijd voor alle kiëtte/vriendengroepen uit de binnen- en buitengebieden van Maasbree. De wedstrijden werden verschoten met windbuksen en stonden open voor viertallen. Hoewel het deelnemersveld uit slechts twee vriendengroepen bestond, was rivaliteit er niet minder om. Er werd geschoten op bölkes.

Vriendengroep Kiët Parkiët legde beslag op de eerste plaats en won een omvangrijk prijzenpakket: deelname aan een mini OLS met de zware buks, inclusief frikandellenmenu, de nodige penningen en een wisselbeker. De deelnemende teams ontvingen tevens een gratis schietkaart voor het grote Sjuutsenfest op zondag 21 juli.

Door Henk Schmitz

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen