Nog steeds langzame mail door grote storing bij Microsoft

© AP

Zakelijke gebruikers hadden vrijdagochtend nog steeds last van de grootschalige storing in het mailprogramma Outlook van Microsoft. Donderdag legde een grote storing het netwerk plat en was mailen nagenoeg onmogelijk.

Redactie

Mochten mailtjes wel verstuurd worden, dan moet men vrijdagmiddag nog rekenen op een flinke vertraging. Er was donderdag al een oplossing gevonden voor het probleem, maar het toepassen van de oplossing lijkt moeizaam te gaan.

Gebruikers melden storingen op Allestoringen en Downdetector, waar te zien is dat er bijvoorbeeld ook in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk problemen zijn met de dienst van Microsoft. Op een post op het sociale medium Reddit wordt ook melding gemaakt van de problemen. Volgens meerdere Twittergebruikers heeft Microsoft laten weten dat gebruikers wellicht niet in staat zijn om verbinding te maken met de Exchange Onlineservice.

Gisteren waren er volgens Allestoringen.nl duizenden meldingen binnengekomen. Vooral verbinding maken met de servers - zoals Microsoft zelf al zei - leek moeilijk te gaan.

Ander Nieuws