Leon Verdonschot geeft jeugd schrijversles

Leon Verdonschot Afbeelding: ANP Kippa

Auteur Leon Verdonschot komt zondag 3 februari naar de voormalige steenfabriek Plinthos bij Sweikhuizen om kinderen daar kennis te laten maken met het schrijversvak.

De lezing is een initiatief van de organisatie Petje Af Zuid-Limburg, die speciaal voor jongeren in de leeftijd van negen tot veertien jaar gratis lessen en andere educatieve bijeenkomsten verzorgt.

Behalve auteur en columnist is Verdonschot, geboren en getogen in Geleen, televisie- en radiopresentator, journalist en regisseur. Momenteel werkt hij aan een komend najaar te verschijnen boek over zijn geboorteplaats. De kinderworkshop van Verdonschot begint om 11.00 uur.

Door Laurens Schellen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen