Pop-uprestaurant op Maastrichts wijndomein Hoeve Nekum

Annaline Doelen. Afbeelding: Diana Scheilen

Op het Maastrichtse wijndomein Hoeve Nekum komt van 25 mei tot en met 16 juni een pop-uprestaurant voor 175 gasten en een terras, dat plaats biedt aan 70 bezoekers. Ook wordt een lounge bar met 60 zitplaatsen gebouwd.

Dit gastronomisch drieluik is een gezamenlijk project van Math Bollen van wijndomein Hoeve Nekum en Annaline en Patriek Doelen van wijnrestaurant Mes Amis aan de Tongersestraat in Maastricht.

Pop-uprestaurant op Maastrichts wijndomein Hoeve Nekum
Impressie van het pop-uprestaurant. Foto: Hans Kuijten

,,Dit is een droom, die uitkomt voor ons. Gasten pal naast de wijnranken en met een prachtig uitzicht op het glooiende landschap laten genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten en speciaal geselecteerde wijnen uit de regio, dát hebben we altijd al gewild”, zegt een opgetogen Annaline Doelen, in 2017 tot ‘ambassadrice van de Limburgse wijnen’ uitgeroepen.

,,Het pop-uprestaurant krijgt een landelijke ‘boerensjieke en moderne uitstraling en inrichting. Daar draagt Roy Packbier van The PEPr Company uit Margraten de zorg voor ”, voegt Doelen eraan toe.

Hoeve Nekum ligt aan de Nekummerweg 31 in Maastricht.

Door Redactie
Maastricht