Lichaam vermiste Weertenaar (22) gevonden

Afbeelding: Weertdegekste.nl

De man uit Weert die sinds zaterdagnacht werd vermist, is dood gevonden. Zijn lichaam werd zondagmiddag bij de Biesterbrug in het water gevonden. Dat meldt een van zijn vrienden aan De Limburger.

De politie bevestigt het nieuws.

De man werd sinds zaterdagnacht vermist. Hij vertrok toen op de fiets vanaf De Oelemarkt in Weert. Daarna is niets meer van hem vernomen. De ouders van de 22-jarige sloegen meteen alarm toen hij die nacht niet thuiskwam.

De gealarmeerde hulpdiensten zetten zondagochtend een grote zoekactie op poten op de Zuid-Willemsvaart. Onder meer met een sonarboot en een helikopter werd gezocht.

De eerste zoektocht had geen resultaat. De politie nam het onderzoek over en zocht ook op het land verder. Pas in de middag werd het lichaam van de man met behulp van een sonarboot bij de Biesterbrug gevonden.

De politie onderzoekt nog hoe de man in het water terecht is gekomen. Getuigen wordt gevraagd om zich bij de politie te melden.

Foto: Weertdegekste.nl

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen