Video: Als een stokbrood zou kunnen bewegen, hoe zou hij dat dan doen?

Een filmpje van een stokbrood is een ware hit op internet. Het filmpje is gemaakt door een Britse filmmaker en al meer dan tien miljoen keer bekeken.

Stel je voor: een stokbrood zou bewegen. Hoe zou hij dat dan doen? Dat was de vraag die een Britse filmmaker stelde. Hij zette de animatie online. Inmiddels is het filmpje al meer dan tien miljoen keer bekeken.

Een eerste poll laat zien dat de meeste mensen een voorkeur hebben voor optie drie. Daarop volgend zette de maker nog vier opties online waaruit mensen konden kiezen. Veel mensen nemen de animatie heel serieus en geven ook suggesties aan de filmmaker.

Door Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen