Man gooit zeven kilo heroïne uit bestelauto op A2

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Een man is dinsdagnacht op de A2 ter hoogte van Maasbracht aangehouden nadat hij zeven kilo heroïne uit een bestelauto had gegooid.

De politie hield de man aan om zijn voertuig te controleren nadat hij iets uit het raam had gegooid.

Uit het raam

Tijdens de controle stuitte de politie ook op een blok hasj en na verder onderzoek bleek dat hij zo’n zeven kilo heroïne uit het raam had gegooid.

Bij zijn aanhouding weigerde de man zich te identificeren. Hij moest mee naar het politiebureau en blijft vastzitten totdat hij zijn identiteit kenbaar heeft gemaakt.

Straatwaarde van ongeveer 200.000 euro

Volgens de politie is de straatwaarde van heroïne in Nederland tussen de 20 euro en 40 euro per gram. Dat betekent dat de automobilist tussen de 140.000 euro en 280.000 euro aan heroïne uit het raam wierp.

De drugs zijn in beslag genomen en de politie onderzoekt de zaak.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen