Optreden Marlijn Weerdenburg afgelast

Marleen Weerdenburg. Afbeelding: CopperenCo

De voorstelling van Marlijn Weerdenburg bij Kukeleku, die vrijdagavond plaats zou vinden in Theater de Baersdonck, is verplaatst naar zaterdag 23 maart. De zangeres en actrice is ziek geworden, waardoor de show in Grubbenvorst vanavond niet kan plaats vinden.

Kukeleku heeft in overleg met het impressariaat van de artieste direct een nieuwe datum weten te boeken. Fred Houben, programmeur bij Kukeleku: „Toen we vanochtend het bericht kregen dat Marlijn ziek was, hebben we direct overlegd met haar impressariaat. Ook De Baersdonck, waar de voorstelling plaats vind, is direct geïnformeerd. Gelukkig kwamen we snel bij een nieuwe datum uit die voor iedereen geschikt was.” Deze nieuwe datum is dus zaterdag 23 maart geworden.

Ook Weerdenburg zelf, die bekend is geworden door haar rollen in Danni Lowinski, Miss Molly & Me en Soldaat van Oranje, laat wat weten over de situatie: „Lieve mensen. Tot mijn grote spijt moet ik mijn optreden vanavond afzeggen. De griep heeft mij goed te pakken en mijn stem heeft mij in de steek gelaten. Ik kom heel graag een andere keer bij jullie spelen, om het in te halen en goed te maken. Ik hoop jullie dan te zien!”

Gekochte tickets voor de voorstelling blijven gewoon geldig. Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, dan kan contact opgenomen worden met Kukeleku via info@kukeleku.com.

Door Rob Cobben

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen