Fletcher Hotels koopt twee Limburgse Golden Tulip-hotels

Het toekomstige Fletcher-hotel in het stadion van Roda JC Afbeelding: Fletcher

Fletcher Hotels, naar eigen zeggen de grootste hotelketen van Nederland, neemt drie hotels over van Golden Tulip. Daardoor breidt Fletcher uit met drie nieuwe vestigingen: in Kerkrade, Weert en Eindhoven.

Zo komt er een Fletcher-hotel in het stadion van voetbalclub Roda JC. Het hotel heeft 78 kamers en daarnaast een eigen skybox en enkele feest- en vergaderzalen met uitzicht op het speelveld. Het hotel in Weert telt 60 kamers en heeft een fitnessruimte, restaurant, bar en multifunctionele feest- en vergaderzalen

Door de aankoop heeft Fletcher in totaal 95 hotels verspreid over heel Nederland. Het bedrijf neemt alle personeelsleden van de nieuwe hotels over. Bij Fletcher werken bijna 3500 mensen. Er zijn geen financiële details van de deal naar buiten gebracht.

Door onze verslaggevers

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen