Auw Wieverbal i Vols

Onherkenbare auw wiever krijgen een welkomstdrankje. Afbeelding: Fotopersbureau Image

Het Auw Wieverbal Vaals vindt dit jaar plaats op donderdag 28 februari.

Traditioneel is het een avond waar iedere dame als oad wief onherkenbaar verkleed door Vaals de cafeetjes afstruint. Alle kroegen haken hier tijdens deze avond op in en zetten de auw wiever in het zonnetje . Alle (onherkenbaar) gemaskerde auw wiever ontvangen in alle zeven Vaalser kroegen een gratis welkomstdrankje (1 per persoon).

Ook dit jaar is er een prijs voor het mooiste gemaskerde oad wief van Vaals. Het demasqué is om 00.00 uur bij café Bei d’r Friets. Prins Jürgen I en de Grensülle zullen om 20.00 uur hun kroegentocht vanaf café ’t Vereinshoes starten.

Meer informatie over het Auw Wieverbal Vaals is ook te vinden op de website van C.V. de Grensülle Vols: www.grensulle.nl

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen