A76 gaat dicht voor plaatsen bruggen Buitenring

Een artist impression van de turborotonde bij Nuth. Afbeelding: Geonius

De A76 tussen Nuth en Schinnen zal de komende twee weken in de nacht dichtgaan voor de plaatsing van brugdekken bij de turborotonde bij Nuth.

Tot en met vrijdag 1 maart gaat de snelweg van maandagavond tot vrijdagmorgen tussen 21.00 uur en 8.00 uur dicht. Het verkeer wordt in die tijd omgeleid via een bypass over de op- en afritten van de A76 naar de turborotonde, die al is aangelegd. Hier geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

A76 gaat dicht voor plaatsen bruggen Buitenring

Oprit dicht

Verder is tijdens de nachtafsluitingen de oprit Nuth richting Kerensheide afgesloten. Verkeer dat gebruik wil maken van deze oprit wordt omgeleid via de Randweg en via Schinnen. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Daelderweg en de Nutherweg.

A76 gaat dicht voor plaatsen bruggen Buitenring

Na het aanbrengen van de brugdekken blijft de aangepaste rijstrookindeling op de A76 en de maximumsnelheid van 70 kilometer per uur vooralsnog van kracht.

Door Frank Benneker

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen