Meerdere gewonden bij ongeluk met drie voertuigen

Afbeelding: WeertdeGekste

Bij een ongeluk met drie voertuigen zijn dinsdagochtend meerdere personen gewond geraakt. Het verkeersongeval vond plaats op de splitsing Tramstraat/Koppelstraat in Roggel.

Hulpdiensten rukten tegen half acht massaal uit na een melding over de aanrijding. Ambulance, politie en brandweer kwamen ter plekke. De brandweer werd opgeroepen voor een mogelijke technische bevrijding.

Een vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De twee andere bestuurders zijn ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel.

Flinke schade

De voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept door een berger. Het verkeer ondervond enige hinder door het ongeval.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen