Komend weekeinde geen treinverkeer van en naar Heerlen

Arriva gaat bussen inzetten. Afbeelding: Harry Heuts

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen is op zaterdag 23 februari en zondag 24 februari geen treinverkeer mogelijk van en naar station Heerlen.

Arriva zet vervangend busvervoer in. Dit heeft gevolgen voor reizigers op de trajecten Sittard-Heerlen-Kerkrade Centrum en voor de reizigers op het traject Maastricht-Heerlen-Aken.

Reizigers op het traject Kerkrade Centrum-Heerlen-Sittard (RS15) worden tot Hoensbroek met bussen vervoerd en kunnen daarna verder reizen met de trein naar Sittard. Voor reizigers op de heuvellandlijn die met de stoptrein tussen Maastricht en Heerlen reizen, worden er bussen ingezet tussen station Heerlen Woonboulevard en station Heerlen. Voor het traject Heerlen-Valkenburg worden ook snelbussen ingezet. Reizigers op het traject tussen Aken-Maastricht reizen vanaf Aken met de bus.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen