Borrelbussen vervoeren carnavalsvierders in Maastricht en naar Heuvelland

Afbeelding: Harry Heuts

In Maastricht rijden tijdens carnaval de zogeheten borrelbussen van Arriva. Opstapplaats van de bussen in de stad en naar gemeenten in het Heuvelland is de halte Boschstraat/Maagdendries.

De stad-borrelbussen (lijn 151, 152, 155, 156 of 157) rijden naar Heer-De Heeg, Amby, Bunde-Meerssen, Malberg en Daalhof-Wolder. Kaartjes kosten vijf euro per persoon per dag. De streek-borrelbussen (lijn 150, 153 of 154) rijden naar Gulpen, Eijsden en Valkenburg, voor 7,50 euro per persoon per dag.

In de voorverkoop kosten kaartjes voor drie dagen 12 euro voor de stadsbus en 20 euro voor de streekbus. Het is voordeliger om een ticket online te kopen. In dat geval is de heenreis naar Maastricht met de reguliere bus ook gratis.

Meer informatie: www.arriva.nl/carnaval.

Door Sjak Planthof

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen