Jubileumprins Sjaak IV van C.V. d’n Duikelaer

Jubileumprins Sjaak IV en zijn adjudanten Piet en Henk. © C.V. d’ Duikelaer

In hun 6x11 jubileumjaar heeft C.V. d’n Duikelaer Sjaak Baetsen uitgeroepen tot Prins Sjaak IV.

Vera Feltges

Hij krijgt daarbij ondersteuning van zijn adjudanten Henk Gerrits en Piet Hendrix. Sjaak is geen onbekende binnen C.V. d’n Duikelaer. Voordat hij op 19 jarige leeftijd lid werd van C.V. d’n Duikelaer, was hij ceremoniemeester bij de jeugdafdeling van d’n Duikelaer. Tot op heden is hij als één van de begeleiders nog steeds nauw betrokken bij de jeugd carnavalsvereniging. Veel mensen kennen Sjaak ook als spreekstalmeester op de jaarlijkse Buutavond, als saxofonist bij Joekskepel Biëstig Good én als één van de sprekers van D’n Duikelaer in de Blerickse optocht. Als prins weet Sjaak wat hem te wachten staat, want hij was al vier keer adjudant. Bovendien is hij al meer dan 25 jaar lid van de Raad van 11.

Sjaak Baetsen (56) is geboren en getogen op de Horsterweg in Blerick, de thuisbasis van de C.V. d’n Duikelaer. Samen met zijn vrouw Angelique heeft hij twee zonen: Bjorn (1999) en Mike (1997). In het dagelijks leven is Sjaak werkzaam als manager high tech optische projecten bij Nedinsco in Venlo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Ander Nieuws