Dit zijn de winnaars van de Vastelaovendfoto van het Jaar

V.l.n.r. voorste rij: Peter Debie, Nico Spaubek, Henny Vermeiren, Ignas van de Berg, Tom de Cock V.l.n.r. achterste rij: René Maas, Roland Zegers, Jeroen Drummen, Hans de Jong, Marina Nefkens Afbeelding: Peter Schols

Donderdagavond vond in het gebouw van Mediahuis Limburg in Sittard de prijsuitreiking plaats van de jaarlijkse actie Vastelaovendfoto van het Jaar.

Uit alle inzendingen (ruim 9.000 foto's) waren 11 foto's genomineerd die kans maakten op de titel 'Vastelaovendfoto van het jaar'. 

Winnende foto
De foto van Ignas van de Berg uit Maastricht werd door de vakjury tot winnaar uitgeroepen. Ignas ontving als hoofdprijs een cheque ter waarde van 250 euro.

De tweede prijs ging naar Nico Spaubek uit Vijlen

De derde prijs was voor Peter Debie uit Urmond. 

Publieksprijs
De lezers van De Limburger kozen de ingezonden foto van Tom de Cock uit Heerlen als publiekswinnaar.

Bekijk hier nog eens alle foto's

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen