Dit artikel is exclusief voor abonnees van De Limburger
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Fit & Beauty

Last minute paasbrunch: vijf makkelijke recepten waarmee je indruk maakt

Last minute paasbrunch: vijf makkelijke recepten waarmee je indruk maakt

Bij al dat lekkers loopt het water in de mond. Maak deze paasbrunch in zijn geheel, of kies een of twee gerechtjes… succes gegarandeerd. Foto: Stefan Koopmans

Een appje van je ouders: ze willen zondag langskomen. Je hebt al ingestemd als je je bedenkt dat het dan Pasen is en je nog een miljoen dingen moet doen. En nu? Gewoon rustig blijven. Met deze recepten flans je binnen één dag een paasbrunch in elkaar. Eitje.

 

 

Gebonden aspergesoep

INGREDIËNTEN

Voor 10 personen

Bereidingsduur: 45 minuten

1 kilo asperges

5 bouillonblokken (rundvlees)

4 liter water

50 gram boter

60 gram bloem

2 el maïzena

2 el melk

125 gram hamreepjes

fijngehakte peterselie

peper en zout (naar behoefte)

Nodig: soepketel, zeef, beslagkom,

garde

 

 

Hoe maak je het?

1. Verwarm het water in een ketel op het vuur en doe de bouillonblokken erbij zodra het water kookt.

2. Schil de asperges ...