Corendon vanaf MAA naar Turks deel Cyprus

Afbeelding: MAA

Touroperator Corendon breidt zijn aanbod op Maastricht Aachen Airport uit met Kyrenia, een populaire badplaats op het noordelijke, Turkse gedeelte van Cyprus. Daarmee komt het aantal vakantiebestemmingen van Corendon en Ryanair samen uit op 26.

Corendon opende woensdagochtend om 6 uur het zomerseizoen op Maastricht Aachen Airport. Passagiers voor de vlucht naar Samos en Lesbos verlieten de luchthaven met een watersaluut van de brandweer. Als bewijs van deelname aan deze symbolische vlucht van het nieuwe zomerseizoen, werden ze getrakteerd op een certificaat.

Samos en Lesbos zijn twee van de nieuwe bestemmingen van Corendon op Maastricht Aachen Airport deze zomer. Eerder werden Tenerife, Gran Canaria, de Egeïsche kust en Sicilië aan het bestaande aanbod van Corendon toegevoegd.

Corendon maakte woensdag bekend ook op Noord-Cyprus te gaan vliegen vanaf 14 juni. Elke vrijdag, en in het hoogseizoen elke vrijdag en maandag, doet de touroperator de nieuwe bestemming aan. Corendon verwacht dat er deze zomer circa 10.000 vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland naar Kyrenia reizen.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →