Corendon vanaf MAA naar Turks deel Cyprus

Afbeelding: MAA

Touroperator Corendon breidt zijn aanbod op Maastricht Aachen Airport uit met Kyrenia, een populaire badplaats op het noordelijke, Turkse gedeelte van Cyprus. Daarmee komt het aantal vakantiebestemmingen van Corendon en Ryanair samen uit op 26.

Corendon opende woensdagochtend om 6 uur het zomerseizoen op Maastricht Aachen Airport. Passagiers voor de vlucht naar Samos en Lesbos verlieten de luchthaven met een watersaluut van de brandweer. Als bewijs van deelname aan deze symbolische vlucht van het nieuwe zomerseizoen, werden ze getrakteerd op een certificaat.

Samos en Lesbos zijn twee van de nieuwe bestemmingen van Corendon op Maastricht Aachen Airport deze zomer. Eerder werden Tenerife, Gran Canaria, de Egeïsche kust en Sicilië aan het bestaande aanbod van Corendon toegevoegd.

Corendon maakte woensdag bekend ook op Noord-Cyprus te gaan vliegen vanaf 14 juni. Elke vrijdag, en in het hoogseizoen elke vrijdag en maandag, doet de touroperator de nieuwe bestemming aan. Corendon verwacht dat er deze zomer circa 10.000 vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland naar Kyrenia reizen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen