Heino naar Oktoberfeest in Sittard

Heino. Afbeelding: EPA

De bekende Duitse zanger Heino, die onlangs afscheid nam van zijn publiek, komt nog één keertje terug naar Limburg. Op 15 oktober treedt de 80-jarige Duitser met bigband en achtergrondkoor op tijdens het Oktoberfeest in Sittard.

Heino was afgelopen maand nog te zien in een uitverkochte Maaspoort in Venlo. De cultheld, die altijd een zwarte zonnebril draagt, gaf op 31 maart ook nog een concert in De Melkweg in Amsterdam. Naar eigen zeggen was dat het allerlaatste in Nederland. Maar nu komt de schlagerzanger toch nog een keertje terug. In Sittard is hij te bewonderen tijdens Ein Wahnsinniger abend, die op dinsdag 15 oktober om 18.00 uur begint. Tickets zijn te koop via www.oktoberfeestsittard.nl.

Eerder werd al bekend dat ook de populaire Oostenrijkse band Die Schürzenjäger naar het zesdaagse feest in Sittard komt. Verder zijn er optredens van onder anderen Dennie Christian, Frans Bauer, Beppie Kraft, Erwin,. Frans Theunisz, Kartoesj, Spik & Span, Dieter Koblenz, Giel Beelen en Wir Sind Spitze!

Het Oktoberfeest Sittard begint op vrijdag 11 oktober en duurt tot en met woensdag 16 oktober.

Door onze verslaggever
Sittard-Geleen