Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag

Bron © AD

Afbeelding: AD/District 8

Bij een ongeval op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mensen om het leven gekomen. Bij het ongeval was één voertuig betrokken, zo meldt de politie.

De toedracht van het ongeluk wordt onderzocht. Volgens getuigen reed een personenauto door nog onbekende oorzaak over de rijbaan tegen de vangrail aan, waarna deze achter de vangrail op de zijkant terecht kwam. Over de identiteit van de slachtoffers kon de politie nog niets zeggen.

De A12 van Nootdorp richting Den Haag is in beide richtingen afgesloten. De politie raadt weggebruikers aan om te rijden via de N11.

Het afgelopen weekeinde kwamen ook al vier personen om het leven bij een ernstig ongeluk op de A1 bij Deventer. De inzittenden waren mannen van begin twintig. Ook daarbij raakte de auto door onbekende oorzaak van de weg.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen