Politie pakt 17-jarige jongen op voor overval op supermarkt in Maastricht

Afbeelding: Screenshot Politie

Een 17-jarige jongen uit Maastricht is woensdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een supermarkt.

De recherche kwam de verdachte op het spoor na onderzoek. De woning van de verdachte is woensdagochtend doorzocht door politiemedewerkers. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Woensdag 6 maart drongen twee gewapende mannen rond kwart over zeven een vestiging van supermarkt PLUS op de Clavecymbelstraat in Maastricht binnen. Ze bedreigden bij de kassa zowel een caissière als een klant. Een overvaller was gewapend met een mes en de ander met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond.

Met een geldbedrag als buit vluchtte het tweetal direct na de overval te voet de winkel uit, in de richting van de nabijgelegen apotheek.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Maastricht