Vlucht op weg naar Eindhoven maakt noodstop in Parijs

Bron © ED

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Een vliegtuig van Ryanair, dat onderweg was naar Eindhoven Airport, heeft zondagochtend een noodstop gemaakt in Parijs. De vlucht was vertrokken in het Portugese Faro. Onderweg kreeg het toestel, een Boeing 737, te kampen met een technisch mankement.

Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand was met de vlucht FR7411. Een woordvoerder van de Eindhovense luchthaven gaf rond 11.30 uur aan dat een vervangend toestel van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair inmiddels was gearriveerd in de Franse hoofdstad. Hiermee worden de passagiers naar Eindhoven gevlogen.

De vlucht vertrok in Portugal om 6.35 uur. De verwachte aankomsttijd was 10.35 uur. De piloten besloten rond 8.30 uur om het vliegtuig voortijdig te laten landen. Dat gebeurde op Beauvais Tillé Airport. Naar verwachting komen de reizigers in de loop van de middag, met drie tot vier uur vertraging, alsnog aan in Eindhoven.

Van boord

Een woordvoerder van Ryanair spreekt van een klein technisch probleem. ,,Zoals de procedures dan voorschrijven, is het vliegtuig geland in Parijs.” Daar hebben technici het toestel geïnspecteerd. Klanten zijn van boord gegaan en kregen wat te drinken. ,,Ryanair biedt haar excuses aan aan alle gedupeerden.”

Door Ties Cleven

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen